Ben je van plan om zelf te gaan braaien? Dat kan! Denk dan wel even aan de volgende punten:
Gebruik goed hout
Op de Zuid-Afrikaanse braai gebruik je geen kolen, maar hout. Zorg er wel voor dat je hout gebruikt dat de warmte goed vasthoudt, zoals SlowWwood Braaihout. Braai eerst al het vlees In Nederland zijn we gewend om alles wat van de barbecue afkomt direct op te eten, maar in Zuid-Afrika gaat dat iets anders. Braad eerst al het vlees (en de vis,
groenten ect.) en begin pas met eten als alles lekker klaar is.
Wat eten we erbij?
Naast vlees, is het wel zo fijn om een bijgerecht te hebben. Denk aan salades, braai broodjes, gepofte aardappel, en ga zo maar door.
Nodig zoveel mogelijk vrienden uit
Een braai gaat namelijk niet alleen om het eten. De gezelligheid is ook zeer belangrijk! Vraag je vrienden zelf wat eten en drinken mee te nemen, dan wordt het gegarandeerd een feestje!
Bron: www.mijnzuidafrika.nl